"Whenever I have a problem I just sing, and then I realise my voice is worse than my problem."

Thursday, July 29, 2010

buat baik BIAR BERPADA ;)

Oits dah lame xupdate blog ni. ha sian kat org yg lalu sini msti kcwa x update story pon...
ok! ok ni nk update la nih.

-kalini pos aku mmg nmpk pjg tapi penoh pgajaran. rajin kan lah diri tu bace story aku ni ;)


blik opis tdi aku nek lrt cam biase la. trun kat lrt chempaka.
hurm kt bwh tu der kedai news. aku pon berhenti amik nafas n beli TOPUP.
cdt hbis. nnti susah la mao sms sama BFs. kihkihkih * mne der daa. saye single jek*

ok la. dh dpt topup tercegat la dpn pintu kedai tu sementara jari ligat tak sabar masok no topup tdi. ekekeke.

kebetulan lak. dr sekor mamat ni lalu depan hamba yg kcik molek ni. slumber badak langgar hamba. tau la badan kau cm papan xyh la nk selit sebelah hamba jugak. huisshh uat hal. nasib hamba ni gagah dengan ketahanan diri. xd la jtuh kedeebukk! tapi x puas hatii mcm xleh lalu tempat lain jek. kembang kempis hidung hamba melihat mamat tuh. ngok gayer mcm pertegahan dewasa. 25++ kot umur dia. tapi xd adap lgsg dah la lggar anak dara tade SORRY. ampes. ok la.. aku pon cuba men'chill'kan diri ngn mdengar lagu2 di hphone hamba.. LANTAK KAU LA KERING!!!

dr lrt ke rumah kene jalan kaki. dlm 10 minit jugak la mase pjalanan untuk sampai ke rumah.
hamba pon berjalan menuju ke rumah. dalam perjalanan hamba ternampak mamat tadi ngn gf dia berpimpin tangan di hadapan hamba. *jeles sket* aiyakk patut la kumain biadap lagi upenyr dh der GF.. dah tu jalan kumain lembab lagik. rase cm nk potong pastu langgar balik jek. tapi nasib la hamba ni BUKAN PERUSAKK HUBUNGAN org. kalo hamba rempuh jek dua ekor tu kompem terputus la ikatan tangan yg dipimpin tdi.. hahahahhahaha :))))

hamba pon terus bersabar berjalan di belakang mereka yg tergedik2. makin laju hamba jalan makin laju lak dorg ni jalan. mmg xleh potong. dahtu sampi depan apartment hamba. upenyer org ni dok area umah hamba jugak. hamba terus bersabar ikot belakang mreka.. hahahah pastu mamat tu g kat kerete dia. BBX ++++ tu keter kau ker???? moakakkaka bru aku tahu!

yg SEBENARNYER. dlu mase aku parkin keter bwh apartmnt aku. aku pnh terlanggar bontot keter tuh!!! m0akakaka AKU GELAK BESAR.

korg tau x pgajaran per story aku nih..

p/s: buat jahat di balas JAHAT.

aku dh penah lggar kter dia dulu. xkisah la dia langgar aku kt LRT tadi :))))

5 comments:

loveblogging said...

terserlah lah kesengalannya..ekekkee

Anys.Puteh said...

hahahahaha. tuhan itu adil bukan?

loveblogging said...

yup...maha adil....cuma pelanggaran dri pihak ko tu sadis...sbb langgar keta...dia just langgar body...hahaha

kerik said...

wakakaka.. len kali langgar dibalas langgar balik.. kekeke

Zulfadly A.R. said...

kire soft la tuh die langgar camtu jek, compare ngan awk langgar keta die, rasenye blum cukup balasan tuh, haha