"Whenever I have a problem I just sing, and then I realise my voice is worse than my problem."

Monday, August 24, 2009

Shopping raya~

3rd Ramadhan








Mamma Mia~
si kecil tu namenyer mia..
cute kan?
hahaha
bru 2 hari puasa kami dh shopping raya~
biase la pompuan.. ngh sale lak tu!
sementara nk tggu buka.. g shopping dulu la..
hhhheeeee
:P
:)
harini kami bbuka d kenny rojers... anda?

5 comments:

Azhar85 said...

cute budak pompuan tu...adik anys ke...say hello to her from me..huhuhu :)

P/S : Buka kat umah je..masak..huhuhu...:)

sicKo^ said...

dah start shopping untuk raya? awal nya..

: : Anys : : said...

hahhah xd la.. tu ank buah..
heheheh
xd la shopink beria sgt..
ala kadar je
;p
m0akakkaka

budakccns said...

salam,

caya la anis, banyak amalan ko bulan pose neh... :)
and congratulation lama tak jumpa ruper nyer dah pkai tudung ko sekarang...kalo aku tak tegur kat kolej makne nyer aku tak perasan sebab pkai tudung lain muka lu beb
jangan lupa doakan aku plak, aku punk nak jgak masuk syurga(dah tua gua neh) wakakaka....

ex5kuat said...

mane leh kasi tau saper aku hahahahaha... wei cam ne nak add ko as follower? aku seblom neh tak pernah guna benda nie... tue yang ketinggalan zaman tue :D