"Whenever I have a problem I just sing, and then I realise my voice is worse than my problem."

Wednesday, October 14, 2009

aku adalah totally spies girl




Harini aku jumpa dia lagi..
sronok nye.. hehehehe..
what should I call him ye~ mr.funny kot.yala.. we nvr talk tau.. xtau name..xtau add..n xtau no phone pon :((

Actly today bkn 1st time i saw him.. dah 3 kali nmpk dia..;p
yang kelakar nyer aku macam spy pon ader..
niat sebenar, balik dr kolej nk terus balik umah letih kot,
tapi kaki aku melencong gi tempat lain dgn niat yg lain.
Aku pon sampai tempat pertemuan aku ngn dia sblm ni.. dgn harapan aku dpt jmpe dia lgi..tapi sebelum tu aku sempat g toilet.. heheh bersolek la pe yg patot..

Hahha aku nk usha dr jauh je tmpat dia keje, hope leh la skodeng dia jap..

erk aku x nmpk pon dia, nmpk sorg gurl je. Mne die gi.. dia cuti ker? or blom shiff dia lagi.. adeh.. xpe la aku tggu sampi pkol6. Kalo xd aku chow..dah la buat keje sorg xd member.. huhu cam kutu je aku ni.. kene ngorat lak ngn boyan.. !#$%^&*() betol!!!


Alih2 aku pusing blkg aku nmpk dia.. dia pon nampk aku. .
dup..dup jantong aku.. dia btol2 blkg aku.
Tpikan nape dia lari bile nmpk aku.
Mcm dia tau je aku ngh cri dia.. nape erk??? niat aku cr dia sbb nak berkawan je..bkn nk pasang bf baru ke hape.. jgn la cuak sgt.. rambot aku messy ke? or kat mate aku der taik mate?.. idong aku de taik idong ker?.. huhuhu aku pon tetau sbb pe dia lari..

First time aku jumpe dia time tu aku tggu mber aku nk buka puasa same..
tggu mber aku tu, makk aiii lame gile.. dah la beteri hp kong,
so aku sempat msg mber aku jumpe kat sekian..sekian..sekian..
pastu terus hp aku x leh on.. aku pon keep waiting lew..kalo aku g mne2 takot nnti mber aku xjmpe :( so aku stick situ je la
hahah mase tu la aku jmpe dia.. time tu dia ngh keje.. ngok dia nmpk cm badot pon ader..
org nyer xd la hensem mane. Comel pon x.. sedang2 je la.. dia tau aku usha dia.. sbb kekdg aku nmpk die usha aku gak. Hahhaha :p
tapi masing2 buat tetau.. pada aku tu je la hiburan mase tggu mangkok tu lambat.. tp aku dah mimpi dia 2 kali.. tetau la..

sbb pe.. tah2 dia abg aku, xpon adik aku.. aku slalu teringt dia.. adeh cmne erk? Hahah aku kuat merapu tol..
Yang aku tau harini, aku dah malukan diri sendiri.. xpnh aku jadi spy macam today.. keje gilewww..

berSambong nnti.. :P (pc not available.. der org sebok nk gune gak..)

4 comments:

FaPet said...

die nervous kot muehehehehehe!!!!...

: : Anys : : da b0mb ka! said...

huhu tetau la.. dia ingt aku nk terkam dia ka ape..

sicKo^ said...

haha.. stalker rupanyer ko nih.. haha..

: : Anys : : da b0mb ka! said...

hahah tu cm terok sgt
spy je la..
;p